Ahol csak a prűdség tabu...

Jogi nyilatkozat

Jogi Nyilatkozat

Az www.kalandvagy.hu oldalra való belépés egyúttal az alábbiakban megfogalmazott feltételek elfogadását is jelenti:

Az www.kalandvagy.hu weboldalt 18 éven aluliak nem használhatják.

Az www.kalandvagy.hu weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete, a weboldal design-ja, felépítése a honlapon látható formában szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az kalandvagy.hu tulajdonosa, a Sales President Bt. jogosult. Az www.kalandvagy.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét (cikkek, termékek, információk, stb.) vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, módosítani, megváltoztatni, vagy tárolni. A weboldalon megjelent minden tartalommal kapcsolatosan minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.


Az www.kalandvagy.hu webáruházban megvásárolható termékek nem alkalmasak betegségek gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére. Gyógyszernek nem minősülő készítmények. Bármilyen fogyókúra, edzésprogram kezdése, táplálék-kiegészítő szedése előtt kérd ki orvos, szakedző tanácsát. A termékek használata előtt figyelmesen olvasd el a dobozon lévő tájékoztatót, különös tekintettel a figyelmeztetésekre, ezek a Te védelmed szolgálják. Az www.kalandvagy.hu webáruházban megvásárolható termékeket csak saját felelősségre használhatóak! A termékek száraz, hűvös helyen tárolandóak és gyermekek elől elzárva tartandóak.

Az www.kalandvagy.hu weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon az www.kalandvagy.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - az www.kalandvagy.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az előtted megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A weboldalon kínált termékek paramétereinek, adatainak, árainak helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal járunk el mindenkor, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Az www.kalandvagy.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve a felhasználók elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. Az www.kalandvagy.hu nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az www.kalandvagy.hu kifejezetten kizárja. Az www.kalandvagy.hu  nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az www.kalandvagy.hu weboldala kapcsolódik, vagy amelyre hivatkoznak. Az www.kalandvagy.hu weboldala a jelen előírásoktól - a hatályos jogszabályokkal összhangban - eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának. A weboldal használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.

Amennyiben az oldal működésével kapcsolatosan bármilyen észrevétele, panasza lenne, illetve amennyiben tudomása van róla, hogy az oldal bármely tartalma máshol jogosulatlanul megjelenik, úgy kérjük, hogy ezt elsődlegesen társaságunk felé szíveskedjen jelezni.

 

Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről