Ahol csak a prűdség tabu...

Erotikus munkák

Magyarországi erotikus munka hirdetések és 18+ állásajánlatok: megbízható hirdetők és magas fizetések! Itt biztosan megtalálod a legjobbat!

Erotikus Munkák Erotikus Munkák
Erotikus Munkák Erotikus Munkák
Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák Erotikus Munkák
Extra ajánlat
SOS
Napi fix 30.000 Ft Webcam modell!
Erotikus munka Budapest
Napi fix 30.000 Ft Webcam modell!
Feladva: 2021-09-18 15:37:59
Ország: Magyarország
Régió: Budapest, XIV. kerület
Munka típusa: Webkamerás munka

Munkaidő: Rugalmas
Dekoratív megjelenés: Szempont
Fizetési szint: Kiemelkedő

Hirdető neve: Fanni
E-mail cím: fanniangel13@gmail.com
Telefonszám: Megmutat

Budapest egyik legrégebben működő webcam stúdiójába keresünk 18 éven felüli dekoratív, mosolygós lányokat, lány párokat, párokat, hármasokat webmodell munkára! A legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja a pénz keresésnek az online webkamerás munka, ami abszolút szex és fizikai kontaktustól mentes.

Operátorral vagy operátor nélkül is dolgozhatsz. Az operátor beszélget helyetted angolul a felhasználókkal és irányítja a műsort a felhasználók kérései szerint. Ha szeretnél anyagi függetlenséget, stabil, kiemelkedő keresetet fő vagy mellékállásban mindössze napi 5 óra munkával, ami mellett még sulira és saját magadra is jut bőven szabadidőd, akkor gyere hozzánk!

Stúdiónkban a munka, jó hangulattal, fix napi 30.000 Ft bevétellel és aznapi kifizetéssel vár. Vidéki lányok jelentkezését is várjuk! Szállás megoldható!
Van ország tiltási opció, vagyis Magyarországról nem láthat senki, de kérésedre le tudunk tiltani bármely országot, ha esetleg külföldön vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megőrizd a teljes anonimitást.

Azonnali kezdési lehetőség!
Viber-en is elérhetőek vagyunk, írj vagy hívj nyugodtan!
+36706222482
fanniangel13@gmail.com

Vissza
1/1. oldal

Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről