Ahol csak a prűdség tabu...

Professzionális fogkő eltávolítás és szájhigiéniai program a Kálvin tér közelében

Eredeti ár:
20000 Ft
Ajánlat ára:
15000 Ft
Kedvezmény:
25%

Már csak 36 db maradt.
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

- Az utalvány 1 fő részére vonatkozik a Ráday 32 Dental Centrumba
- Az utalvány magában foglalja a teljes körű szájhigiéniai programot professzionális fogkőeltávolítással az alsó és felső fogsoron egyaránt

Az utalvány érvényessége: 2017. október 11. és 2018. december 31.
Egy személy egy utalványt használhat fel, azonban ajándékba többet is vásárolhat.
Az utalvány átvételétől számított 5 napon belül, időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval.
Az utalvány átruházható, más kedvezménnyel össze nem vonható.

Az ajánlat tartalma

Dentalhigiéniai kezelés

A fogászati problémák elkerülésének egyik legegyszerűbb módja, ha Ön rendszeresen eltávolíttatja a lerakódásokat és a fogkövet fogairól. Ha ez ideális esetben félévente megtörténik, akkor jelentősebb fogászati problémák kialakulásának nagyon csekély az esélye, hiszen kezelőorvosa folyamatosan figyelemmel tudja követni fogainak aktuális állapotát.

Hogyan keletkezik a fogkő és az elszíneződés a fogakon?

A plakk a fogak felszínén tartósan megtapadt baktériumokkal teli képződmény. Ez a lerakódás csak rendszeres és nagyon alapos fogmosással távolítható el a fogakról és még így sem teljes mértékben, mert a plakk sokszor szabad szemmel nem is látható. A plakk sok esetben a fog látható felszíne alatt telepszik meg. Normális esetben az íny feszesen tapad a fogra, azonban idővel ez az állapot változhat és rés keletkezik a fog és az íny között, ahová bekerül a plakk , ami aztán gyulladásos állapotot idéz elő. A fogkő felhámozódott és elmeszesedett plakk, ami az idő előrehaladtával ínygyulladást okoz. Az íny elveszti egészséges halvány rózsaszín színét és duzzadt, vöröses színűvé válik. Ez az állapot gyakran vezet fogínygyulladás kialakulásához. Sajnos sem a lerakódásokat, sem az elszíneződéseket, sem pedig a fogkövet otthoni módszerekkel tökéletesen eltávolítani  nem lehet, de fogorvos vagy denatlhigiénikus segítségével ezeknek a problémáknak a kialakulása megelőzhető.

Hogy előzheti meg a fogászati problémák kialakulását szájhigiénia kezelések segítségével?

A szájhigiéniai kezelés egy költségkímélő és időtakarékos fogászati kezelés, amely azonban megkíméli Önt a komolyabb és nehezebben orvosolható fogászati problémák kialakulásától. Fél óra alatt a dentálhigiénikus vagy a fogorvos fájdalommentesen eltávolítja fogairól a barnás elszíneződéseket, a plakkot és a már kialakult fogkövet. Elhanyagolt fogak esetében ez a dentalhigiéniai kezelés felér akár egy fogfehérítéssel is, hiszen fogai visszanyerik természetes színüket.

Rendelőnkbe lehetősége van professzionális szájhigiéniás program igénybevételére. Ennek során alaposan eltávolítjuk az íny feletti és alatti fogkövet ultraszonikus fogkő eltávolítóval , majd következik egy speciális Air Flow kezelés. Ez azt jelenti, hogy a fogak felszínére levegő, víz és bikarbonát nagyon finom porának keverékét fújják. A pornak fogfehérítő, tisztító és fertőtlenítő hatása van, vagyis egyenletessé és teljesen simává varázsolja a fogak felszínét. Ennek köszönhetően a fog tovább marad tiszta, hiszen a lepedék és a fogkő ezután nehezebben tapad meg rajta. A kezelés zárásaként hyaluronsavas hidratáló krémet helyeznek a fogkőtől teljesen megtisztított ínyre, melynek hatására az visszanyeri egészséges feszességét és rugalmasságát. A krém egyik összetevője, a hyaluronsav főként öregedésgátló hatásáról ismert, a kozmetikában is általánosan használt antioxidáns.

Amennyiben Ön e kezelés után sem elégedett fogai színével, javasoljuk a fogfehérítés igénybevételét, amivel további jelentős esztétikai eredményt érhetünk el.

Szolgáltató adatai

dr. Gill Márton

Ráday 32 Dental Centrum
www.raday32dentalcentrum.hu
30/ 1971532

Budapest, IX. Ráday u. 32


Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről