Ahol csak a prűdség tabu...

Lánybúcsú program ötlet rúdtáncoktatással és partybusz bulival

Ajánlat ára:
103000 Ft

Már csak 20 db maradt.
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

- Az utalvány tartalma 12 főre szól, melynek ára 103.000 Ft (8583 Ft/fő-re kalkulálva)
- Minimális részvétel 5 fő
- Az utalvány tartalmazza a rúdtáncoktatást minden résztvevő számára ( 1 pohár pezsgő, 90 perces rúdtánc oktatás, oklevél a menyasszonynak ), valamint azt követően a 2 órán át tartó partybuszozást ( welcome drink, 5 üveg ajándék pezsgő, DJ, pultos )
- Az érkezési helyszínt vendégeink döntik el Budapesten belül, azonban az Eveningstar Partybus 4 szórakozóhellyel is kapcsolatban áll, akik SORON KÍVÜL és DÍJMENTESEN fogadják vendégeinket

Az utalvány 2017. október 11. és 2018. december 31.  között használható fel. Az utalvány átvételétől számított 5 napon belül időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval.
Az utalvány átruházható, ajándékba több is vásárolható.

Az ajánlat tartalma

Lassan minden házasulandónak megvan már az esküvő végleges időpontja, így itt az ideje azon is elgondolkozni, hogy hol és mikor tartsuk a várva várt lánybúcsúnkat! Amennyiben úgy gondoljuk, hogy a lánybúcsú ötletek és helyszínek sora végtelen, akkor sajnos csalódnunk kell, mert a bevett szokások már kezdenek elavulttá, unalmassá válni és kevés olyan ember van, aki képes valamilyen eredeti ötlettel előállni.
Ez az exkluzív lánybúcsú csomag rúdtánc oktatással veszi kezdetét Buda egyik legmodernebb és legprofesszionálisabb termében, ahol a legjobbaktól tanulhat a lánybúcsú összes résztvevője!
Az Artpole Buda vár minden kedves vendéget, akik egy maradandó élménnyel szeretnék megajándékozni az ifjú arát, ahol egyúttal meg is lehet alapozni a lánybúcsú hangulatát.
A 90 perces rúdtánc oktatás után garantáltan minden résztvevő kedvet kap majd, hogy átpörögje az egész éjszakát. A program elején behűtött pezsgővel lehet az élményre koccintani, míg a végén egy egyedi koreográfiát is be lehet tanulni.

A csomag az Artpole Buda táncstúdióban töltött idő alatt a következőket foglalja magában:
- 1 pohár pezsgő
- 90 perces rúdtánc oktatás
- a menyasszonynak kiállított személyes oklevél

A rúdtánc oktatást követően az Eveningstar Partybus felveszi a lánybúcsú résztvevőit a táncstúdió bejáratánál, majd indul a 2 órán át tartó bulizás egy olyan környezetben, ami egyedülálló az országban! Vendégeink kipróbálhatják a partybusz fedélzetén a stúdióban frissen tanultakat,hiszen 2 táncrúd is a rendelkezésükre áll a 18 méter hosszú guruló discoban! A zenét élőben egy DJ szolgáltatja, akinek előre is megadhatják kedvenc zenei stílusukat vagy számaikat. Az italok kitöltésében és bármely felmerülő kérdésükben egy pultos áll rendelkezésükre és segítségükre. Az érkezési helyszínt vendégeink döntik el Budapesten belül, azonban az Eveningstar Partybus 4 szórakozóhellyel is kapcsolatban áll, akik SORON KÍVÜL és DÍJMENTESEN fogadják vendégeinket!

A csomag az Eveningstar Partybus-on töltött idő alatt a következőket foglalja magába:
- 2 óra partybuszozás
- welcome drink

- 5 üveg ajándék pezsgő
- DJ
- pultos

A csomag minimális létszáma: 5 fő
Áraink létszámtól függően változnak!

Szolgáltató adatai

Eveningstar Partybus
eveningstar-partybus.hu

Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről