Ahol csak a prűdség tabu...

Kötelező legénybúcsú program - avagy hagyomány másképpen

Ajánlat ára:
145000 Ft

Már csak 29 db maradt.
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

  • Az utalvány 2 órás legénybúcsúra szolgáló partybuszozásra szól, amelyre előre leegyeztetett , tetszőleges helyszínen lehet felszállni.
  • A csomagár Budapesten belülre értendő, azonban egyéni kérésre Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség külön árajánlattal.
  • A partybusz befogadóképessége 50 fő, az ár azonban létszámtól független.
  • A partybuszozás és az ár magában foglalja:
  • 2 táncrudat és 1 általatok kiválasztott sztriptíz táncost ( Lehetőség van több lány műsorát is megtekinteni, azonban minden táncoslány díja a csomagban foglalt 1 műsoron felül, 35.000.- )
  • az ajándék welcome drinket
  • DJ-t, aki egyéni zenei kéréseknek tesz eleget
  • hangulatfényeket, füstgépet
  • saját italok korlátlan mennyiségben behozhatók a partybuszra, melyeket kérésre előre be is hűtünk.


Az utalvány 2017. október 11. és 2018. december 31. között használható fel. Az utalvány átvételétől számított 5 napon belül időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval. Egy személy egy utalványt használhat fel, azonban ajándékba többet is vásárolhat. Más kedvezménnyel nem vonhatók össze, viszont nem névreszólók, átruházhatók.

 

 

Az ajánlat tartalma

Lassan minden idén házasulandónak megvan már az esküvő végleges időpontja, így itt az ideje azon is elgondolkozni, hogy hol és mikor tartsuk a várva várt legénybúcsút, amit a leggyakrabban a barátok szerveznek! Itt az ideje, hogy feldobjátok valami egyedivel ezt az emlékezetes napot, hogy egy olyan emlék legyen a leendő vőlegény számára, amit máshol csak részben vagy egyáltalán nem kaphat meg.

Mostanában a legnagyobb kérdés, hogy rendeljünk-e limuzint a legénybúcsúra, mert már mindenki ezt teszi. A válasz: rendeljünk inkább partybuszt, ami pontosan olyan elegáns és exkluzív mint egy limuzin, azzal a különbséggel, hogy sokkal több lehetőség rejlik benne! Csak párat említve: fel lehet benne állni, 2 táncrúd van benne, saját DJ adja a zenét és egy buszon lévő bárpultnál szolgál ki a felszolgáló! Ha legénybúcsú szervezés, akkor Eveningstar Partybus!

A 2 óra partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy felszálltok a buszra, egy tetszőleges, előre leegyeztetett helyszínen. A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk. Az ár vendéglétszámtól független, a maximális befogadóképesség 50 fő vendégeink biztonsága és kényelme érdekében! A sztriptíz táncoslányok közül ti választjátok ki, hogy ki adja elő profi táncát a buli alatt, valamint azt is ti határozzátok meg, hogy mikor vegye a show kezdetét! Két táncrúd is a táncoslány rendelkezésére áll, így  több helyszínen is élvezhetik a műsort, vagy akár 2 táncoslányt is lehet kérni a buli további fokozása érdekében! (minden táncoslány díja a csomagban foglalt 1 műsoron felül, 35.000.-)

Az ajándék welcome drink-kel pultosunk vár titeket érkezéskor, aki a party folyamán végig a buszon tartózkodik és rendelkezésetekre áll! A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kéréseteknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében.

Saját italaitok behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszunkra!
Kérésre előre behűtjük a hozott italokat!

 

Szolgáltató adatai

Eveningstar Partybus
eveningstar-partybus.hu 

Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről