Ahol csak a prűdség tabu...

Bodysushi, hogy a legfinomabb falatokat a legszexibb testről fogyaszthasd

Ajánlat ára:
45000 Ft

Lejárt az ajánlat!
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

- Az ajánlat maximum 15 főre szól egyszerre, ahol egy vagy több csinos hölgy meztelen testérőll lehet elfogyasztani a feltálalt különböző sushi variációkat.

- Az ajánlat időtartama 60 perc

- A helyszín szabadon választható, lényeg, hogy valamilyen fűtött helyiság legyen ( szórakozóhely, medencésparty, házibuli...)

Az ajánlat 2017. október 11. és 2018. december 31.  között érvényes. Az utalvány átvételétől számított 5 napon belül időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval. Egy személy egy utalványt használhat fel, de ajándékba többet is vásárolhat.

Az ajánlat tartalma

Tegyétek emlékezetessé a legénybúcsút, születésnapot, szilveszert vagy akár csak egy házibulit! Ezt a felejthetetlen éjszakát, biztosan örökké emlegetni fogjátok!

Ki ne ismerné és szeretné a legjellegzetesebb japán ételt, a sushit, amit hagyományosan minimalista japán stílusban tálalnak geometrikus, egy- vagy kétszínárnyalatú fa- vagy lakktányéron, esetleg sushi-vonat formájában, amikor is a különböző színű tányérokon tálalt szusi futószalagon vonul el a vendégek előtt, akik leemelik, amelyik megtetszik nekik.

A válogatás az ínycsiklandozó falatok közül ebben az esetben is hasonló lesz, viszont nem a megszokott módon, ami azt jelenti, hogy egy vagy akár több csinos, dúskeblű meztelen hölgyön tálaljuk fel a sushi, illetve egyéb falatokat.

Az ajánlat egyszerre maximum 15 főre szól, a helyszínt ti választhatjátok ki, a lényeg, hogy valamilyen fűtött helyiség legyen, akár egy étterem, egy hotel, egy medencés party, szórakozóhely, a lehetőségeknek  csak a fantázia szab határt, hogy hol szeretnétek eltölteni ezt a kellemes egy órát, egy kellemes hölgyről sushit falatozva.

A hasak és szemek garantáltan elégedettek lesznek ezen a partyn, a többi már csak rajtatok múlik!

Szolgáltató adatai

Eveningstar Partybus
eveningstar-partybus.hu 

Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről