Ahol csak a prűdség tabu...

Autentikus tantrikus masszázs a belváros szívében férfiak és hölgyek részére

Ajánlat ára:
25000 Ft

Lejárt az ajánlat!
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

Az utalvány tartalmazza 

  • 1,5 órás masszázst férfiak részére vagy 2 órás masszázst nők részére
  • Nyugodt, otthonos környezetet. 
  • Diszkréciót
  • Szexuális energiák megfelelő használatának megismerését

 

Az utalvány 2017. augusztus 06. és 2018. december 31. között érvényes. Az utalvány átvételétől számított 5 napon belül időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval. Egy ember egyszerre egy utalványt használhat fel, de ajándékba többet is vásárolhat. Az utalványok nem névreszólóak, átruházhatóak.

Az utalvány nem tartalmaz szexuális szolgáltatást.

Az ajánlat tartalma

A Tantra tanítása szerint a szexuális élvezet és érzékenység felfokozásával képesek vagyunk kiterjeszteni és finomítani a tudatunkat azáltal, hogy a szexuális energiát lényünk felsőbb szintjeire irányítjuk - ahelyett, hogy letöltődéssel járó orgazmusok során elveszítenénk.

A Tantrában a férfi és a nő erotikus összeolvadása eszközként szolgál a legnagyobb eksztázis eléréséhez, hogy általa tudatára ébredjünk legfelsőbb Önvalónknak, isteni lényegünknek.

Masszázsunk ezt a célt követve vezet be - az erotikus energiák felhasználásával - fennkölt dimenziókba.

Igyekszünk lépésről lépésre megtanítani vendégeinknek, hogyan lehet a szexualitást egy lelkibb, beteljesítőbb élményt nyújtóan megélni, istenibb szintre emelve azt.

A masszázsunkban a vendégünk meztelen, a masszőr pedig kis tangában kreatívan használja bármely testrészét, a nemi szerv érintése nélkül.

Ennek során magömlés sem történik. A felébresztett erotikus energiákat igyekszünk szétoszlatni, hogy az energiatöbblet ne csak a nemi szerv szintjére összpontosuljon, hanem az egész testben - legalábbis minél nagyobb területen érzékelhetővé váljon. Ezt az energiát felhasználva oldunk fel gátakat, és ébresztünk fel alvó képességeket. A masszázs végére egy nagyon harmonikus, energiával telt, békés, laza, teljes értékű állapot lép fel. Ahhoz, hogy a masszázs csodás hatásai érvényesüljenek, és különlegesen szép tapasztalat legyen, a kulcs az ellazulás, hogy a vendégünk saját magához képes mennyire tudja átadni magát a masszázsnak, a masszőrnek, és ennek az élménynek.

A hölgyek masszázsa tartalmazza a yóni masszázsát is, a nemi szerv alapos külső-belső masszázsát, ami sikeres az itt lévő gátak, gátlások és egyéb feszültségek feloldásában, aminek következtében felébred egy harmonikusabb szinten a nőiesség és az erotika.

Csodálatos élmény bárki számára, aki át tudja adni magát a masszázsnak erre az időre.

Fontos az ellazulás, ami elősegíti különleges élmények megtapasztalását, belső átélések tudatosítását, az erotikus energiák valódi erejének észlelését, egy mélyen kiegyensúlyozott nőies vonzerő fokozódását.

Ehhez férfi vagy női masszőrt biztosítunk vendégünk igénye szerint. 

Szolgáltató adatai

Tantra Tamplom

+36-30-974-8208

tantra-templom.hu


Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről