Ahol csak a prűdség tabu...

All Inclusive mellnagyobbítás dr Gill Endre magánklinikáján

Eredeti ár:
950000 Ft
Ajánlat ára:
849000 Ft
Kedvezmény:
11%

Már csak 23 db maradt.
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

Az utalvány tartalma: 

  • a konzultáció, a labor, az aneszteziológia, a műtét, 2 db Politech implantátum, 1 nap kórházi ellátás, a kötözés és a varratszedés, 
  • az életen át tartó cseregarancia
  • mellnagyobbítás plasztikai műtéttel
  • az előzetes konzultáció során személyre szabottan választjátok ki az implantátum formáját és méretét igényeid figyelembe vételével
  • az implantátumok minősége kimagasló Politech márkájú
  • kerek vagy anatómiai formájú poliuretán habbal borított felületű implantátum
  • nincs további rejtett költséged
Az utalvány érvényessége:2017. október 11. és 2018. december 31.
Az átvételtől számított 5 napon belül időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval.
Egy fő egy utalványt használhat fel. Az utalvány átruházható, más kedvezménnyel nem vonható össze.

Az ajánlat tartalma

Szép kerek idomok? Formás keblek? Barátnőidet irigyled? Vagy éppen szeretnéd, hogy téged irigyeljenek?
Lepd meg magad új, formás cicikkel! Most csak foglalót kell fizetned, a teljes összeget majd csak a látványos változás után!

A formás kebleknek fontos szerepe van a nemi vonzás felkeltésében és az egészséges énkép fenntartásában egyaránt.
Sok nőnek okoz problémát, hogy mellei kisebbek az általa elvárt mérettől, nem úgy áll, ahogyan szeretné, megváltozik a kinézete a szülés után. Ilyenkor sok nő eljátszik a gondolattal, hogy milyen mellet is szeretne? Ne csak álmodozz, vágj bele!
A plasztikai műtétek ma már mindennapos beavatkozások Magyarországon és külföldön egyaránt. Plasztikai sebészet területén orvosaink kiváló munkát végeznek és ennek köszönhetően sok külföldi is látogat kis hazánkba szépészeti beavatkozás végett.


Dr Gill Endre által végzett szépészeti operációt minden esetben konzultáció és teljeskörú állapotfelmérés előz meg. Ezután lehetőséged van a megfelelő méretű és formájú implantátum kiválasztására. 

A műtét csak pár órát vesz igénybe és egy éjszakát kell bent töltened a klinikán, utána otthon lábadozhatsz. Későbbiekben már csak varratszedésre és kontrollra kell csak visszamenned.

A mellnagyobbítás altatásban történik. Az előzetesen megbeszélt nagyságú, formájú és felszínű implantátumot a mell alatti áthajlási redőből a bimbó körül vagy a hónalj felől a mirigyállomány, vagy részben a mell izomzata alá helyezzük be. A döntést esetenként a műtéti szituáció megváltoztathatja.
A mellnagyobbítást követően szoros, ún. sportmelltartó viselése javasolt 4 héten át. A varratokat 14 nap múlva távolítjuk el. A mellet előírás szerint tornáztatni kell. Az implantátum behelyezése után előfordulhat feszülés, duzzanat, véraláfutás a bőrön, átmenetileg bimbóérzéketlenség.

Legtöbb klinikával ellentétben a Gill plasztikai sebészet rendelkezik saját műtővel. Az implantátumok közvetlen a gyártótól érkeznek. Ezen tulajdonságaink lehetővé teszik, hogy a jó árak és a minőség is garantált lehessen!

Mit jelent az implantátumokra vállalt életre szóló cseregaranciánk?
Amennyiben a páciens bármilyen okból úgy dönt, hogy más méretű, típusú implantátumot szeretne, akkor az implantátumokért nem kell fizetnie, csak a műtét árát kell kiegyenlíteni, Cseregaranciánk abban az esetben él, ha a korábbi mellnagyobbítást is mi végeztük.

Szolgáltató adatai

dr. Gill Endre
www.gillplasztika.hu 
+3630/962 2640

Aranymetszés Kft. 
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út. 60.


Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről