Ahol csak a prűdség tabu...

4:1 - ben egész napos program pasiknak

Eredeti ár:
24990 Ft
Ajánlat ára:
16990 Ft
Kedvezmény:
32%

Lejárt az ajánlat!
Még megvásárolható: 4 nap 12 perc 4 másodperc

Fontos tudnivalók

- Az utalvány tartalma egy 4:1 -ben nap férfiak, pasik számára, amely kiváló program legénybúcsúra vagy születésnapra egyaránt.

- Egy utalvány egy főre szól, mely magában foglalja mind a négy programon való részvételt ( buborékfoci, beerbike, kocsmatúra, sztriptízbár ) az adott személy számára.

- Az ajánlat min. 6 fizető vendég ( egyszerre 6 felhasznált utalvány ) igénybevételével lehetséges. A vőlegény számára a részvétel ingyenes.

Az utalvány 2018. június 9. és 2019. április 30.  között használható fel. Az utalvány átvételétől számított 5 napon belül időpontot kell egyeztetni a szolgáltatóval. Egyszerre minimum 6 utalványt kell felhasználni, melyek nem névreszólóak, átruházhatóak.

Az ajánlat tartalma

Úgy érzitek az elcsépelt limuzinos legénybúcsúk ideje lejárt? Egész napos programot szeretnétek, változatos időtöltéssel? Egy komplett napot leszervezni és összeegyeztetni az elképzeléseket, igen macerás feladat. Erre jó a 4:1-ben csomag, ami tökéletesen magában foglalja a változatos programok tárházát egész nap. Mi mindent leszervezünk nektek, egyeztetett helyszínen csinos csoportkísérőnk felvesz titeket, aki egész nap veletek lesz, segít a tájékozódásban, és figyel arra is, hogy mindenhova időben odaérjetek. (Ha szükséges, plusz árért kisbuszt is tudunk szervezni.)

A program tartalma:

- Buborékfoci: a vendég kérésének megfelelően Budapesten belül ingyenesen kitelepülünk egy általa választott pályára. (Budapesten kívül 70Ft/km) A csomag tartalmazza a buborékokat, a kapukat, játékvezetést, a labdát, a pálya bérleti díját, megkülönböztető mellényeket, plusz egy korsó sört a játék végén.

- Beerbike: Budapest belvárosában egy órás beerbik-ozás 20 liter sörrel. A sörbiciklit egyidejűleg 6-15 személy tekerheti, de több bicikli használatával lehetőség van akár arra is, hogy 60-an bandázzatok a főváros legszebb terein, utcáin. A járművet hivatalos sofőr vezeti, aki alkoholt nem fogyaszt, és segítségével több fakultatív útvonalból lehet választani. Eső esetén esőkabátot biztosítunk, és minden útvonal úgy van megtervezve, hogy közben többször elvégezhetitek ügyes-bajos dolgaitok is (WC) az erre alkalmas megállóhelyek használatával. Továbbá a beerbike-on van rádió, de hozhattok  magatokkal saját zenét is.

- Kocsmatúra: Budapest belvárosában 4 romkocsma meglátogatására kerül sor, szintén csinos hostessünk kíséretével, minden helyen ingyen welcome shot fogad titeket, és lehetőség van beerpong játékra is. ( a helyszínre kérésre plusz sztriptíz rendelhető )

- Sztriptízbár: Budapest egyik legigényesebb sztriptízbárjának meglátogatása. Biztosítjuk az ingyenes belépést, taxi szervízt (odaszállítást), 50% kedvezményt biztosítunk az italokra, és a vőlegény welcome táncot is kap.

Az egész napos program ára 1 főnek 24.999 Ft helyett 16.990 Ft. A csomag minimum 6 fizető vendegtől vehető igénybe. ( A vőlegény számára ingyenes. )

Szolgáltató adatai

Hullár Ádám
KingBike
www.kingbike.hu
www.partybeerbike.hu


Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről