Ahol csak a prűdség tabu...

Spider maszturbátor - fehér.

Ajánlat ára:
23990 Ft

Fontos tudnivalók

Spider maszturbátor - fehér.
Különleges, nem mindennapi szexélmény, ezzel a különleges, nem mindennapi kéjbarlanggal!

Érzékien, lágy, puha selymes tapintású anyagból készült kényeztetõ, tökéletesen formált, izgató szeméremajkakkal. Belül stimuláló redõkkel a még intenzívebb szex-élményért. Szûk, ugyanakkor rendkívül rugalmas, bársonyos anyagból készült, extra realisztikus szexjátékszer.
A különlegessége pedig abban rejlik, hogy egy praktikus és higiénikus fehér tárolódobozzal rendelkezik, melyhez tapadókorong csatlakozik! Így bármilyen sima felületre könnyedén feltapasztható és változatosan, különféle pózokban használható. A behatolás szögét is kedvedre, saját kényelmedre állíthatod, ugyanis a tapadókorong 120 fokban szabályozható a csuklópántnak köszönhetõen.
A kényeztetõ egyszerûen tisztítható, mert a tárolódobozból kivehetõ. Az örömbarlang teljes hossza 28,5cm, átmérõje nagyon rugalmas. A tárolódoboz mérete: 28,5cm hosszú, átmérõje 7-9cm. A termék anyaga: ABS, TPR.

Tulajdonságok:
-különleges,120fokban állítható tapadókorong
-ultra-realisztikus anyag
-extra szûk kéjnyílás
-formált szeméremajkak
-belsõ stimuláló felszín
-praktikus tárolódoboz
-könnyen tisztítható, kivehetõ
-változatos szexélmény
-mérete: 28,5cm, átmérõ rugalmas
-Anyaga: TPR, ABS

A vásárlás menete során a MEGJEGYZÉS rovatba kérjük add meg a szállítási címet, így a termék az összeg beérkezését követően 3 munkanapon belül eljut hozzád. Az ár TARTALMAZZA a szállítási költséget Magyarország egész területén belül.

Az ajánlat tartalma

Szolgáltató adatai

Szeretnél értesülni a legjobb ajánlatokról?

Minden nap a legjobb ajánlatok a postafiókodban

Csatlakozz hozzánk Facebookon

hogy ne maradj le semmiről